bestelinfo

prijzen / betaling
De prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief Nederlandse btw (wijn: 21 %), per fles van 0,75 l, tenzij een andere maat is vermeld. 
Betaling vooraf (via iDEAL of rechtstreeks). Voor vaste afnemers kunnen wij van deze conditie afwijken, voor bedrijven en instellingen op aanvraag.

Wij leveren alleen in Nederland (vasteland).

Visitors from other countries: we deliver wines only in Holland, among others because of custom rules.

Wij leveren alleen aan personen van 18 jaar en ouder.

Wij leveren in principe per originele doos van 6 flessen.
Als je eerst 'losse' flessen wilt bestellen om te proeven, is dat uiteraard mogelijk. Wij vragen je dan wel totaal (van verschillende wijnen) ten minste 3 flessen te bestellen. Voor het ompakken gebruiken wij dozen geschikt voor 6 flessen in (bijna) alle verschillende maten. Een enkele 'losse' fles kunnen wij niet mee leveren. Wij bieden overigens ook 'kant-en-klare' proefpakketten aan.
  
termijn bezorging
De bezorging is in principe in handen van onze vervoerder, Intertrans Logistics in Zevenbergen, die de wijnen op route bezorgt.
De bezorging van kwetsbare goederen in originele verpakking vereist extra zorg. 
Bezorging binnen de Randstad zal vaak binnen 2 werkdagen na bestelling plaatsvinden. Buiten de Randstad kan dat 3 à 4 werkdagen duren.
Als een bestelling niet alleen bestaat uit originele verpakkingen van 6 flessen, zal voor het ompakken doorgaans één werkdag extra nodig zijn. 

afwezigheid bij bezorging
Om te voorkomen dat je bestelling - met kosten - retour komt, vragen wij:
-  huisnummer(s) van buren waar de bestelling afgegeven mag worden bij je afwezigheid
en/of 
-  je mobiele telefoonnummer

Alleen als je die wens expliciet aangeeft, zullen wij onze vervoerder vragen om telefonisch de geplande datum en het dagdeel aan je door te geven. 

bijdrage bezorgkosten - wordt pas later in het bestelproces berekend
I.v.m. de hoge bezorgkosten is de minimumbestelling € 50
bestelling van € 50 - € 100: bijdrage bezorgkosten: € 9
bestelling van € 100 - € 140: € 6
bestelling van € 140 - € 190: € 4
bestelling vanaf € 190: zonder bijkomende kosten

combinatie met andere wijnen
Op onze site kwaliteitswijn.nl vind je naast de wijnen die passen binnen de selectie van deze site, ook andere wijnen (prijzen en bezorgkosten zijn gelijk). 

afhalen van wijn
Wij hebben geen winkelverkoop en onze wijnen zijn extern opgeslagen: als je wijnen zou willen afhalen, is dat mogelijk, maar alleen op afspraak.

voorbehoud
Mede gezien onze afhankelijkheid van de voorraden bij onze producenten en de aanleveringstijden bij internationaal transport (bijvoorbeeld vertraging door weersomstandigheden, stakingen, blokkades of controle-acties van overheden) en het vermijden van extreme temperaturen voor transport, zijn alle aanbiedingen noodzakelijkerwijs vrijblijvend.

Gemengde dozen stellen wij zelf samen. Doordat wij af en toe op inkoopreis zijn, kan zo'n zending vertraging oplopen.

© Copyright 2019 - wijnvanhetdomein.nl